HomeȚiglă metalică Novatik

Țiglă metalică Slate
Profilul Novatik Slate a fost creat pentru a îmbina aspectul deosebit al ardeziei naturale cu avantajele unui material de construcție robust, modern și ușor.
Cu Novatik Slate ai un acoperiș cu un design simplu, cu o estetică funcțională, minimalistă și fără elemente inutile care încarcă arhitectura clădirii.
Elementele liniare puternice și liniile orizontale îndrăznețe fac din Novatik Slate alegerea ideală pentru toate tipurile de construcții noi și renovări.
Suprafețele netede și profilul cu înălțime redusă sunt deosebit de potrivite pentru învelitori cu geometrie complexă și înclinații de minim 16 grade.
Țiglă metalică Wood
Frumusețea naturală a acoperișului din șindrilă este recreată cu noul profil Novatik WOOD, păstrând toate avantajele unui acoperiș metalic (rezistență sporită la coroziune, acoperiș solid, durabil și greutate redusă).

Spre deosebire de șindrilele tradiționale din lemn, care trebuie întreținute sau înlocuite, șindrilele metalice Novatik WOOD nu vor avea nevoie de intervenții ulterioare.
Țiglă metalică Classic
Design-ul țiglei Novatik CLASSIC a fost creat astfel încât să asigure aspectul unei țigle tradiționale, având totuși o formă originală.

Dimensiunile au fost alese special pentru a crea o serie de avantaje:
- manipulare și depozitare facilă;
- spațiu redus de depozitare;
- mijloace de transport de gabarit redus (acces facil în mediu urban);
- diminuarea pierderilor tehnologice, în special la acoperișurile cu o arhitectură complexă.
Țiglă metalică Classic Duo
Designul bimodular și simetria profilului Novatik CLASSIC DUO fac din acesta unul dintre cele mai eficiente tipuri de învelitori metalice în privința instalării, acestea garantând o montare ușoară și rapidă, minimizând pierderile tehnologice.
Clasicul rămâne un stil universal, atemporal, ce se adaptează oricărui proiect și se bazează pe eleganță și rafinament.
Novatik CLASSIC DUO deși păstrează toate aceste atribute ale stilului, se bucură totodată de avantajele tehnologiei moderne în materie de acoperișuri, oferind utilizatorilor, pe lângă un aspect perfect armonizat, siguranță prin durabilitate.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂoffice@premium-roofs.net

PROGRAM
Lun - Vin 08:00 - 17:00
Sâm 08:00 - 13:00
Duminică ÎNCHIS
LOCAȚIE
Str. Baba Novac, nr. 94
Constanța
TELEFOANE
+4 0725 686 481
+4 0732 823 829
E-MAIL
office@premium-roofs.net