HomeȚiglă Novatik Natura

Țiglă Natura Classic
Modulele Novatik NATURA CLASSIC își păstrează versatilitatea și eleganța prin designul simetric și liniile curbe ale profilului.

Așa cum însuși numele sugerează, longevitate și rezistență în timp, frumusețea atemporală a profilului Novatik NATURA CLASSIC reprezintă soluția ideală atunci când se dorește păstrarea stilului tradițional al acoperișului.
Țiglă Natura Slate
Învelitori moderne cu un design minimalist, ce oferă aspectul plăcilor de ardezie, îmbinat perfect cu rezistența oțelului.
Imaginea de ansamblu a acoperișului NATURA SLATE este atipică pentru țiglele metalice datorită designului modulelor ce permite crearea unei configurații care te duce cu gândul la învelitorile din plăci de ardezie.
Acest profil plat se pretează atât placărilor verticale cât și acoperișurilor înclinate, reprezentând soluția ideală pentru construcțiile cu un design modern, contemporan, dar și pentru renovări.
Învelitorile plate în culori neutre reprezintă principalele tendințe în arhitectura modernă, fiind ușor de integrat în proiectele contemporane.
Țiglă Natura Wood
Acoperișul Novatik NATURA WOOD reinterpreteză aspectul natural al șindrilei de lemn, prin tehnologii moderne, montaj simplu și rapid.
Acoperirea cu rocă vulcanică redă farmecul natural și oferă un rezultat architectural deosebit oricărei contrucții, fiind alegerea ideală pentru orice tip de locuință ce dorește să amintească de specificul acoperișurilor din șindrilă de lemn.
Lipsa întreținerii, spre deosebire de șindrilele tradiționale, face ca șindrila metalică Novatik NATURA WOOD să devină o soluție extrem de eficientă și economică.
Țiglă Natura Roman
Designul special al profilului NATURA ROMAN oferă un farmec mediteranean unic, cu performanțe imbatabile și aspect desăvârșit.

Arhitectura acoperișurilor mediteraneene presupune culori calde, naturale, pante line și curbe ample, atribute pe care Novatik NATURA ROMAN le-a redefinit printr-o soluție inteligentă și versatilă.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂoffice@premium-roofs.net

PROGRAM
Lun - Vin 08:00 - 17:00
Sâm 08:00 - 13:00
Duminică ÎNCHIS
LOCAȚIE
Str. Baba Novac, nr. 94
Constanța
TELEFOANE
+4 0725 686 481
+4 0732 823 829
E-MAIL
office@premium-roofs.net